Lasse, Lone og bilerne
Tirsdag d. 31-05-2011 kl. 11:45
Der står en helt moderne Opel ved siden af 54-årige Lasse Nyström og 56-årige Lone Laursens hus på Lundø, men bortset fra udseendet på den kan man ikke se nogen steder, at det er en Opel. Alle de steder, der kunne sidde et Opel-mærke, har Lasse Nyström nemlig været i gang med at skrabe i, for han kører ikke i Opel. Han kører i Vauxhall.

Sådan hed Opel-bilerne nemlig oprindeligt - og sådan hedder de stadig i England, og derfor har Lasse Nyström fået sin kammerat til at tage en bærepose fyldt med Vauxhall-mærker og stænkklapper med til ham fra England, så hans biler kan hedde det rigtige.

- Jeg kunne ikke drømme om at køre med et Opel-mærke på bilen, kommer det med eftertryk fra Lasse Nyströms mund.

På den anden side af huset holder de biler, som virkelig betyder noget. Syv gamle Vauxhall-producerede biler og en ottende, der står på værkstedet og er under reparation. Mellem dem er en gammel Bedford CA, som i 1960'erne kørte rundt som postbil, men i dag står i lyserød, fordi den et par år var lejet ud til slikfabrikken Toms, der skulle bruge den i en reklame. Den har fået skiftet motoren og har i det hele taget være skrællet fra forruden og frem og mangler nu bare at blive malet igen. Den er indregistreret som campingbus og er bagi indrettet med sovekabine og køkken, så Lasse Nyström og Lone Laursen kan fare omkring i den, som de lyster. Eller fare er måske så meget sagt.

- Det er den mest afstressende bil, man kan have. Især når man ved, at man skal køre 1000 kilometer i den med 70 kilometer i timen, siger han med et skævt smil.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk