Naboer føler sig chikaneret
Torsdag d. 05-07-2012 kl. 09:22
En strid om hegn har udviklet sig sådan, at en grundejerforening i Virksund har bedt politiet om at få en sommerhusejer til at fjerne ulovligt hegn.

Sommerhusejeren bygger hegn uden for sin egen grund, har grundejerforeningen oplyst politiet. Billeder vedhæftet anmeldelsen viser hegn med rafter med påstiftede søm, der virker som pigge på rafterne.

Skive Kommunes hegnssyn så på sagen i 2010. Sommerhusejeren ønskede angiveligt trådhegn i skel til en nabogrund. Det ville hegnssynet ikke godkende. Sommerhusejeren accepterede ikke hegnssynets afgørelse og gik til retten. Retten modtog stævningen én dag for sent, og sommerhusejeren fik ikke noget ud af henvendelsen til retten.

Over for politiet beskriver grundejerforeningen sommerhusejerens opførsel som chikane af naboer.

Lokalpolitiet i Skive har sendt henvendelsen til politiets anklagemyndighed i Holstebro for at få afklaret, hvad politiet kan gøre i sagen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Seneste annoncer fra Loppen

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk