Skive Kommune klar med 600.000 kr. til Tarok-film
Tirsdag d. 05-03-2013 kl. 12:11
Politikerne i Skive Byråd er tilsyneladende klar til at gøre som familien Laursen fra Skive i den film om travhesten »Tarok«, der får premiere den 31. oktober i år: »At gribe drømmen mens de kan«.

Og drømmen er et øget antal filmoptagelser på Skive-egnen - og en stort anlagt gallapremiere i biografen Cinema3 i Kulturcenter Limfjord (KCL).

At realisere drømmen vil koste kommunen 600.000 kroner, som politikerne i økonomiudvalget ventes at sætte af tirsdag.

En gallapremiere i KCL vil ikke blot betyde stor opmærksomhed, men filmen ventes også at kunne sætte Skive Trav og Skive-egnen mindst lige så meget på landkortet, som »Dannebrog på fire ben« gjorde det i 70’erne.

Filmen om modstandsfolkene i »Hvidsten Gruppen«, som var den seneste film fra Regner Grasten Film, blev i fjor set af 770.000 i biograferne, og senere af en talstærk skare på dvd. Og det gav en massiv forøgelse af turismen på Randers-egnen - og det er en tilsvarende interesse og afsmittende effekt, som politikerne håber, at filmen om salig Tarok vil få på sin hjemegn.Foto: Skive Byhistoriske Arkiv

Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk