Vauxhall-venner inviterede til GM-træf
Mandag d. 27-05-2013 kl. 09:21
Bil-koncernen General Motors (GM) er en stor familie, der består af forskellige mærker, der både dele slægtskab og sliddele, og i weekenden forsøgte Vauxhall-entusiasterne Lone og Lars Nyström at samle »fætter- og kusine-mærkerne« til et træf på Lundø. Håbet var, at mærker som Bedford, Vauxhall, Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Holden, Oldsmobile, Opel og Pontiac ville finde vej til Lundø.

- Uanset, hvad man synes om det, så er det mærker, der hører sammen, siger Lars Nyström, som også er formand for den danske Vauxhall/Bedford-klub og med til at arrangere det store, årlige Lundø Classic.

- I forbindelse med Lundø Classic har ejere af andre GM-biler syntes, det var så hyggeligt, at de har spurgt, om vi ikke kunne lave noget sammen for GM-biler, siger han.

Og som nævnt, så gjort. 15-20 biler - med tilhørende ejere - kom fra alle dele af Danmark.

- Det blev et meget lille træf i år. Det er meget hyggeligt, når vi ikke er så mange, så vi kan sidde og snakke sammen. Det har før været et problem at kunne nå det. Men det var lidt for lille i år, siger Lars Nyström.

Vauxhall/Bedford-klubbens årlige træf med generalforsamling var også en del af weekendens GM-træf, men selv om bare det enkelte mærke tidligere år har samlet over 80 biler, så svigtede medlemmerne i år.

- Det er dyrt at tage til træf. Sidste weekend var Lone og jeg til internationalt Vauxhall-træf i Göteborg, og det endte med at koste 10.000 kroner. Sådan en weekend, som den, vi lige har holdt, vil koste en deltager 2000 kroner, og det er måske ikke de 2000 kroner, der ligger længst fremme i pungen, når økonomien er streng. Så prioriterer man endagsture, hvor man har madpakken med, siger Lars Nyström.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk