Student og sosu-assistent på samme tid
Fredag d. 08-01-2016 kl. 16:19
Af: Hanne Skibsted

Elever på Social- og Sundhedsskolen i Skive får nu mulighed for at uddanne sig til social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent og samtidig tage en studentereksamen.

SOSU-skolen har indledt et samarbejde med Skive Gymnasium & HF om fra august at tilbyde en helt ny ungdomsuddannelse i Skive, EUX sundhed og pædagogik.

En eux-uddannelse kan betegnes som en »to i én-uddannelse«, og det er først her fra årsskiftet blevet muligt for sosu-uddannelserne at tilbyde det.

- Vi har set eux brede sig på både tekniske skoler og handelsskoler, og vi er rigtig glade for, at vi nu også kan komme i gang og kan udbyde både en faglig uddannelse og en studentereksamen, siger Jens Kolstrup, direktør på den lokale sosu-skole. Også gymnasiets rektor, Marianne Mide Michelsen, glæder sig over det nye samarbejde, som skolerne håber på sigt vil være med til give et boost til lokalområdet og løfte uddannelsesniveauet.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk