Svar til Allan Bisgaard og CKU
Tirsdag d. 20-12-2016 kl. 13:06
Jeg svarer lige direktør Allan Bisgaard (AB) TBS A/S på min udtalelse i Skive Folkeblad angående artikel om gymnastiksal på CKU Skive. AB, du bruger fire spalter på at nedgøre mig i Skive Folkeblad, jeg bruger et ord til at sige, at forløbet omkring pilotering er ikke ok.

Og ordet var »amatøragtigt«. Et ord jeg står ved, og mere er der såmænd ikke i det, her lidt om hvorfor.

Vi blev kaldt til første spadestik på CKU, Og det blev aflyst dagen før, hvor jeg blev ringet op om formiddagen, at der skulle piloteres.

Det syntes jeg godt kunne have været opdaget noget før, sådan alt forarbejde med invitation af gæster IKKE skulle aflyses. Desuden er de elever, der går på skolen, specielt udfordret, de fortjener snart at få en gymnastiksal.

Uvidenhed er årsag til de fleste diskussioner, og da mine oplysninger stammer fra entreprenøren og forvaltningen, udtaler jeg mig i god tro. Vi politikere udtaler os efter de informationer, vi får i vores sagsfremstilling, hvis jeg har sagt noget forkert, bør du AB og forvaltningen sende mig nye oplysninger.

Vi har jo desværre i Social- og ældreudvalget gymnastiksal CKU på igen til vores møde i januar.

Hvis et enkelt ord sætter AB’s julehumør på højkant, synes jeg, du skal overveje, om du vil arbejde for kommunen, hvor der er politikere, der tillader sig at udtale sig efter de infomationer de får fra entreprenør og forvaltningen. Og til din info har jeg et fremragende samarbejde med forvaltningen i teknisk forvaltning, hvor jeg respekterer ledelse og medarbejdere for deres daglige indsats.

Med venlig hilsen og

god jul til alle

Preben Andersen (DF),

viceborgmester,

Viborgvej 273 D,

7840 Højslev
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk