Familien Haugsted kender nu tre ruter til Sverige
Tirsdag d. 20-12-2016 kl. 12:30
Af: Ole Tang

Det kostede nogle liter benzin for familien Haugsted fra Vestre Alle i Skive, at datteren Line i de forudgående godt 14 dage har spillet EM i håndbold for Danmark i Sverige.

De danske kampe blev afviklet i Malmø, Hälsingborg og i Gøteborg, og far Peter så alle syv opgør, fordelt over fire ture, mens mor Jane så seks af kampene, fordelt på tre ture.

- Så vi kender broerne til Malmå - vi kender vejen til Helsingør, og vi kender færgen fra Frederikshavn, siger Peter Haugsted, der kørte de mange kilometer - og hvor eneste uheld var et enkelt stenslag i forruden, samt et pænt forbrug af brændstof.

- Men vi er nu enige om, at der har været det hele værd - og selv om vi jo savner et stykke metal (en medalje.red), og selv om turene har skullet kombineres med det daglige arbejde. Mor Jane, der er lærer, fik dog tre fridage i slutfasen - for at kunne få tingene til at hænge sammen.

- Det har været fantastisk med alle de reaktioner, som Lines deltagelse har givet. Man finder ud af, at der er mange, der ser kvindehåndbold, for der er en konstant strøm af hilsner på facebook, på telefonen og ved at gå en tur i byen, siger han.

Både han og fruen har selv fortid som dygtige håndboldspillere på lokalt plan, Peter H., som divisionsmålmand gennem mange sæsoner i Skive fH - Jane H. som mange-årig topscorer for SfHs kvindehold, også på divisionsniveau.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk