Hvem hjalp Solveig, da hun faldt syg om på gaden?
Onsdag d. 21-12-2016 kl. 12:26
Af: Pauli Vendelbo

Det var held i uheld, da 43-årige Solveig Pedersen fra Skive i slutningen af november faldt om med kraftige kramper i bunden af Sallinggade i Skive.

Det viste sig, at hun ikke »bare« havde fået et epileptisk anfald, men at hun derimod havde en hjernesvulst på størrelse med et rundt Vasa-knækbrød i højre side af hjernen.

Solveig Pedersen var ved at handle i Rema 1000 i Nørregade, da hun fik en mærkelig følelse i sit venstre ben. Det var som om, at benet var underligt ustabilt, og hun besluttede sig for at gå hjem.

Da hun kort tid inden var blevet opereret i halsen, tog hun kundevognen med, da hun ikke måtte bære på for mange ting.

Hun bor midt i Sallinggade, men hun nåede kun til indgangen af gaden, inden hun faldt om med kramper.

- Jeg kunne mærke, at mit ben nærmest knækkede over, og så blev det helt sort for mine øjne. Jeg forsøgte at skrige, inden jeg forsvandt fuldstændig, husker Solveig Pedersen.

Nogle så, da Solveig Pedersen faldt om, og de ringede til ambulancen og blev hos hende, indtil den var fremme. De sørgede også for at levere de købte varer tilbage til Rema 1000, så en pårørende kunne hente dem senere.

Nu vil Solveig Pedersen gerne i kontakt med dem, der hjalp hende, så hun kan sige ordentlig tak.

- Min tunge var ligesom fars, så meget havde jeg krampet, og det må have været en grusom oplevelse at se mig falde om på den måde med indkøbsvogn og det hele. Det viser bare, at folk er villige til at hjælpe, og jeg er i hvert fald meget taknemmelig.

På sygehuset var hun indlagt i godt to uger, og for en uge siden fik hun fjernet den hjernesvulst, der til sidst havde presset sig så meget på, at Solveig Pedersen ikke længere kunne stå på sine ben.

Der er endnu ikke kommet endelig svar på prøverne af svulsten, men de foreløbige meldinger lyder på, at det er en godartet knude.

- Jeg kom hjem fredag, og jeg har stadig lidt svært ved at få meget lys ind i mit hoved, men jeg mærker fremskridt for hver dag, der går. Og jeg er glad, for jeg føler, jeg er kommet styrket ud af det her.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk