Kaffebar har fået ny ejer
Onsdag d. 21-12-2016 kl. 07:57
Af: Pauli Vendelbo

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at Café Escobar i Frederiksgade slog dørene op for kunder, der ville have en smag af storbyens café-miljø.

Det var Gry van Heusden, der var daglig leder, mens ejeren var Mads Breinholt, som også åbnede en tatovørbutik i Frederiksgade og tidligere har haft tøjbutik i Torvegade.

Men nu er de to ikke længere en del af Café Escobar. De er taget til Spanien, og i stedet er 22-årige Signe Kjærhus Jochimsen ny indehaver.

- Jeg har været i praktik i caféen i september, og da Gry ønskede mere tid til sin søn, fik jeg muligheden for at overtage stedet. Og jeg tænkte, at det måtte briste eller bære, siger Signe Kjærhus Jochimsen.

Signe Kjærhus Jochimsen er oprindeligt fra Ringkøbing, men flyttede til Skive for omkring et år siden, da hun havde fundet kærligheden i byen.

Hun har ikke tidligere prøvet at drive egen virksomhed, men hun er allerede blevet glad for at have taget det store spring.

- Jeg overtog 1. november, og der var der lidt stille, men i december har der været meget at lave, så jeg synes, jeg er kommet rigtig godt i gang, lyder det fra Signe Kjærhus Jochimsen.

I denne tid er det mest de varme drikke som café latte og kakao, der ryger over disken.

I første omgang vil Signe Kjærhus Jochimsen alene stå for driften og serviceringen i caféen.

- Nu ser vi, hvordan det kommer til at gå, og jeg vil ikke afvise, at jeg senere kan få brug for en medhjælper, siger Signe Kjærhus Jochimsen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk