Postnord Danmark Rundt ser barsk ud
Onsdag d. 21-12-2016 kl. 11:38
Af: Ole Tang

Det er sæsonens højdepunkt for lokale Team coloQuick-Cult, når der til september skal køres Postnord Danmark Rundt, og sportsdirektør Christian Andersen var en tilfreds mand, da ruten for 2016-udgaven blev offentliggjort tirsdag.

- Jeg synes, det ser spændende og udfordrende ud. Man kan vist godt slå fast, at af et løb i Danmark, så kan det ikke laves hårdere. Det bliver nogle barske dage for rytterne, siger Andersen, der dog har en enkelt bekymring.

- Løbet ligger jo først medio september, cirka halvanden måned senere end normalt, og med tanke på, hvordan den danske sommer plejer at være, så kan det blive nogle triste dage, hvis uheldet er ude. Det vil næppe gavne publikums-interessen, hvis det står ned i stænger, slår han fast.

Postnord Danmark Rundt er i år »vendt«, således at man starter i København og slutter i Aarhus, som er europæisk kulturby.

- Jeg håber, det bliver en god ide, og lidt afveksling skader jo ikke, men der bliver jo lidt langt til Skive. Det nærmeste bliver 15. september, hvor enkeltstarten køres i Randers - men de 60 km er jo også overkommelige for de interesserede, siger Andersen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk