35-årig gennembanket med baseball-bat nytårsnat
Mandag d. 02-01-2017 kl. 10:07
Af: Thue Grum-Schwensen

Nytårsnat omkring klokken 02.35 blev en 35-årig mand fra Aalborg gennembanket med et baseball-bat af en mand på 38 år fra Durup.

Ifølge lokalpolitiet i Skive var der tale om et jalousi-drama, hvor begge mænd troede, at de var kæreste med den samme pige. Et drama, der udviklede sig i løbet af aftenen og natten.

Selve volds-episoden fandt sted på Åstedvej i Åsted.

Den 35-årige mand fra Aalborg måtte på hospitalet med et brækket ribben og slagmærker fra Baseball-battet adskillige steder på kroppen, blandt andet lår, ben, skuldre, arme og altså ribben.

I alt mener man, at han har taget imod omkring 20 slag.

I første omgang ønskede han ikke at anmelde den 38-årige fra Durup. Men han ændrede opfattelse efter at have været indlagt på hospitalet.

Politiet overvejede, om den 38-årige fra Durup skulle fremstilles i et grundlovsforhør, men det blev besluttet ikke at gøre det. Hverken den formodede gerningsmand eller offeret er i forvejen særlig kendt af politiet. Den 38-årige er sigtet for grov og farlig vold - det politiet kalder »kvalificeret vold«.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk