Stoholm besejrede AGF
Mandag d. 02-01-2017 kl. 11:08
Stoholms tophold fra 2. division brugte julepausen til at afvikle en enkelt træningskamp 29. december.

Det skete på hjemmebanen og modstanderne var AGF fra Århus, der aktuelt ligger på en 4. plads i den anden jyske 2. divisionspulje.

Århusianerne var ikke for alvor en opgave for SIF’erne, der var til start uden Nicolai Søgaard, Henrik Pinholt og målmand Nicolai Mortensen.

Men dagens gode historie var så, at Søren Henneberg efter en langvarig restitution efter hjernerystelse, var med igen og bidrog med en flot præstation og dertil hele seks mål.

Opgøret blev spillet over tre halvleg a 25 minutter og i Stopholm-truppen var som afløsere Nicklas Hornung og Nikolaj Jensen - og træner Peter Laursen var godt tilfreds med det, han så.

- Vi lavede en masse fine kontramål, og efter to lige halvlege, så trak vi fra i tredje halvleg, siger Laursen, der havde Marco Ellebæk med som »dagens gæst« i målet som afløser for Nicolai Mortensen.

- Men dagens store oplevelse var Søren Hennebergs comeback. Ham håber jeg på, kommer til at fylde meget for os i foråret, slutter Laursen.

Stoholm IF (2. div.)-AGF (2. div) 32-25

(over tre halvlege af 25 minutter)

Stoholm-målscorere: Mikkel Grønbech 7, Søren Henneberg 6, Dennis Haahr 5 (2), Martin Allentoft 5, Daniel Just 3, Kris Johansen 3, Nikolaj Jensen 1, Jakob Madsen 1, Frederik Fritsche1.

Ole Tang

tang@skivefolkeblad.dk
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk