Ulovlig slagter har fået bøde
Fredag d. 06-01-2017 kl. 14:45
Af: Pauli Vendelbo

Det ender med at koste den ulovlige hjemmeslagter fra Lundøvej i Højslev Kirkeby dyrt, at han langt fra havde orden i forholdene i sit udhus, hvor han drev sit uhygiejniske hjemmeslagteri.

Fødevarerejseholdet, der i december rykkede ud til adressen efter en henvendelse fra Skive Kommunes rottefænger, har siden arbejdet med sagen.

Det har nu resulteret i, at der er sendt en samlet bøde på 27.500 kroner af sted til den ulovlige slagter.

De 27.500 kroner fordeler sig på fem forskellige bøder, og det sker ifølge chefen for Fødevarerejseholdet, Michael Rosenmark, meget sjældent.

- Vi foretager omkring 60.000 fødevarekontroller i løbet af et år, og det er meget sjældent, at der bliver givet fem bøder. Dog er det oftest hos de ulovlige hjemmeslagterier, at vi rammer pladen fuld, som i dette tilfælde, siger Michael Rosenmark

Fødevarerejseholdets chef fortæller, at virksomhedens omsætning har haft betydning for bødens størrelse. I forhold til omsætning har Fødevarerejseholdet vurderet, at virksomheden er »lille«.

Den ulovlige slagter fra Højslev Kirkeby har haft mulighed for at kommentere sagen, men det vil han ikke.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk