Kan man være glad hele tiden?
Fredag d. 06-01-2017 kl. 13:09
250 trodsede torsdag aften frost, kulde og glatte veje for tre timer i selskab med professor i psykolog ved Aalborg Universitet Svend Brinkmann.

Arrangørerne, Thise Friskole, kunne dog let have solgt det dobbelte antal billetter til aftenen med ham, men det satte de fysiske forhold en stopper for.

Professoren mener, at det hele tiden er det enkelte menneske, der skal løbe stærkere og anstrenge sig mere i et samfund, hvor personlig udvikling er blevet én af de helt store dyder.

- Kan man ringe mandag morgen og melde sig sur? Nogle mandag morgener har jeg det med at være temmelig gnaven. Har man så skrevet under på, at man er glad altid, spurgte Svend Brinkmann blandt andet.

Læs reportagen i dagens avis og find ud af om man absolut skal være glad hele tiden, og om der er noget, som kan være vigtigere end selvindsigt...
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk