Fødselstallet stiger igen: Flere babyer i Skive Kommune
Søndag d. 08-01-2017 kl. 16:53
Af: Hanne Skibsted

Fødselstallet i Skive Kommune går nu igen opad efter flere års fald.

I 2016 har sundhedsplejen registreret, at der blev født 435 børn, hvilket er 38 flere børn end året før, svarende til en stigning på næsten 10 procent.

- Det er utroligt glædeligt. Det er et tegn på sundhed i befolkningen, at man har lyst til og mod på at få børn. Kigger man på, hvor stigningen mest ses, er der en svag tendens til, at stigningen især ses blandt flergangsfødende, og det er positivt, at familierne nu har lyst til at få mere end et barn, siger Lone Tanderup, leder af sundhedsplejen i Skive Kommune.

En af de små nye borgere i Skive Kommune i 2016 er Trine og Brian Eriksens datter Mathilde, der blev født den 27. december, og dermed blev toårige Laura storesøster.

- Vi er så glade for de to guldklumper, vi nu har fået. Vi skulle jo lige finde hinanden, før vi kunne begynde at få en familie, fortæller de nybagte forældrene smilende, for de er henholdsvis 43 og 40 år og mødte først hinanden i 2010.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk