En anderledes gudstjeneste
Søndag d. 08-01-2017 kl. 14:32
Af: Turit Skovborg

En del mennesker har søndag for- eller eftermiddag været i deres lokale kirke til gudstjeneste med salmesang, prædiken, nadver, bønner, og hvad der ellers hører til en helt almindelig gudstjeneste.

Men fredag aften kunne man prøve en helt anderledes slags gudstjeneste i Egeris Kirke, da sognepræst Anita Engberg åbnede kirken mellem klokken 20 og 23. I løbet af aftenen dukkede 14 unge og gamle op for at tage del i stilheden, fordybelsen og den helt særlige stemning, der sådan en aften breder sig i kirkerummet.

Ro, var et af kodeordene denne aften. En anderledes ro, end den man finder, når man sidder i kirken en søndag formiddag og lytter til præstens ord. Den slags ro kan man i 2017 finde den første fredag i måneden i skiftevis Egeris og Estvad kirker.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk