Hatten af for Ole Dall
Mandag d. 09-01-2017 kl. 11:51
På side 2 Skive Folkeblad 7. januar skriver ansvarshavende chefredaktør Ole Dall i en leder om illegal indvandring. Han slutter hele artiklen med, at nu bliver det endnu mere afgørende, at Europas lande erkender, at der er udtalt behov for at få håndteret både asylansøgninger og illegal indvandring helt anderledes årvågent og effektivt, hvis problemerne ikke skal vokse.

Bare det at en radikal og så endda en ansvarshavende chefredaktør skriver dette, er erkendelse af, at den igennem 40 år forfejlede politik på dette område er en katastrofe, ikke bare for Danmark, men for hele Europa. De gamle partier med de Radikale i spidsen, ville ikke indse faren for vores land. Nu er det måske for sent. Vi er ikke det homogene land, som vi var bare for 30 år siden. Hvilken politik kan måske redde os? Det er i hvert tilfælde ikke de gamle partiers. Hvem kan stole på dem, når det drejer sig om Danmarks overlevelse, som et godt og homogent land?

Selv ikke en Inger Støjberg fra Venstre kan man stole på. Selv om hendes retorik minder om Dansk Folkepartis, ved vi heller ikke i dette tilfælde, hvor vi har Venstre. Inger Støjberg kan råbe så meget i Venstre, som hun vil. Hvad hjælper dette, når flertallet i Venstre ikke har (som Ole Dall) set faren for vores land. Den rigtige politik for dette problem er og har altid været Dansk Folkepartis. Nu er der slået hul på erkendelsesbylden fra Ole Dalls side, så nu er det bare at følge i hans fodspor og få taget fat om nældens rod.

De bedste hilsner

Erik Mortensen,

medlem af Skive Byråd

(DF),

Kybehuse 153, Vile,

7870 Roslev
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk