Fur - en død zone
Mandag d. 09-01-2017 kl. 11:51
Det fremgår af en undersøgelse, der offentliggøres i disse dage, at der er 19 zoner i Danmark, der benævnes døde zoner. En af dem er Fur.

Årsagen er, at det tager omkring et kvarter for en ambulance at nå frem ved hjertestop på øen. MEN - man glemmer fuldstændig at nævne og at tage højde for, at der er et korps af meget dygtige frivillige, der er fremme på ganske få minutter efter opkald til 112. Det er borgere, der har taget særlige kurser, og de medbringer hjertestarter. De sikrer, at den nødvendige akutbehandling går i gang meget hurtigt og fortsætter til ambulance/lægebil eller helikopter kommer.

Der er angivet 1,5 procents chance for at overleve, hvis man bor på Fur. Det er en helt fejlagtig oplysning, som det fremgår af foranstående.

Man kan trygt opholde sig på Fur såvel som fastboende, feriehusejer eller turist. Hjælpen er hurtigere fremme end i mange byområder.

H.C. Damm-Jakobsen,

Pilevænget 12,

7850 Stoholm
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk