Nytårsløb med rekord og tid til varm suppe
Mandag d. 09-01-2017 kl. 11:32
Af: Ole Tang

Med et perfekt timet løb - i de par timer, hvor det var solskin søndag formiddag, fik Skive AMs motionsafdeling en ny succes på scorebrættet.

Succesen bestod i, at 350 mødte op til foreningens traditionsrige tilbud om nytårsløb - og de mange fremmødte kunne nyde godt af dels solskin, dels plusgrader, men også vindstille vejr på de to ruter på hhv. 4.5 og 9.0 km.

Se billederne fra løbet her.

Deltagerne havde fordelt sig ca. ligeligt på kort og lang distance - og dagens bedste præstation stod unge lokale Sebastian Stensvig for, da han satte ny løbsrekord på den lange rute med tiden 33.03.

Den gamle rekord var på 33:20

Tilfreds var da også motionsformand Finn Andersen.

- Vejret var med til at trække de sidste ud - og det betød 100 efteranmeldte op til løbet, så de, der tog sig af den del af løbet, havde travlt.

Løbet blev brugt til at afprøve et nyindkøbt tidtagningssystem, og det bestod med glans - bortset fra, at løbsspeaker Kim Høxbro ikke fik den ønskede »nummerering« på ipaden.

Alle var udstyret med en chip, som skulle afmonteret efter løbet - og som kan genbruges.

- Alle gav udtryk for tilfredshed. Stort set alle var inde og spise suppe - jeg synes, vi havde en perfekt løbedag, siger Finn Andersen.

Se billederne fra løbet her.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk