Unge under 18 kommer ikke ind: Diskotek afviste 150 mindreårige
Tirsdag d. 10-01-2017 kl. 13:35
Af: Peter Welander

Havana & den Kække Gris i Skive vil skabe fester for det voksne publikum og samtidig sikre mere tryghed i nattelivet for de helt unge.

Det er baggrunden for, at unge under 18 år ikke længere er velkomne på diskoteket fra åbningstiden klokken 22 og frem til midnat.

Det har ellers hidtil været tilladt, men diskoteket oplever, at de 16-årige efter midnat grupperer sig udenfor og forsøger at komme ind igen.

- I hele november måned talte vi 150, som vi afviste i døren, siger Christian Pilgaard, ejer af Havana & Den Kække Gris.

Samtidig oplever han, at de unge under 18 år grupperer sig uden for hans diskotek på Nordbanevej, og i øvrigt også uden for naboen Zwei Grosse på modsatte side af vejen.

- På et tidspunkt talte vi 55 unge mennesker i en gruppe udenfor, som ikke kunne komme ind, fortæller Christian Pilgaard.

Kommunens SSP-koordinator Jan Snejbjerg ser også grupperne af helt unge uden for diskotekerne efter midnat som et problem, men kunne til gengæld i lørdagsavisen slå fast, at politiets kontroller ikke afslører mindreårige inde på diskotekerne efter midnat.

Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk