Narko fundet hos bilist, der forsøgte at stikke af
Tirsdag d. 10-01-2017 kl. 10:12
Af: Thue Grum-Schwensen

Natten til tirsdag omkring klokken 01.30 udviklede der sig en hel biljagt i Hvidbjerg. Det begyndte på Kløvermarken i Hvidbjerg, hvor patruljen ville stoppe en bilist i en mørkeblå Renault.

Det fik bare bilisten til at forsøge at køre fra politiet, men det gik ikke så godt, da bilen endte i en hæk og i øvrigt kørte flere haveskulpturer ned.

Derefter forsøgte manden at løbe fra politiet, men det gik heller ikke. Han blev indhentet og anholdt.

Det viste sig at være en 32-årig mand fra Skive, som politiet i forvejen kender. Den 32-årige blev vurderet til at være påvirket af narko, og i hans bil fandt man 67 gram amfetamin, 150 gram hash og en 19 centimeter lang kniv.

Tirsdag formiddag er den 32-årige stadig i politiets varetægt, og han skal fremstilles i et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag, hvor politiet vil begære ham varetægtsfængslet. Selv har den 32-årige ifølge politiet foreløbig valgt ikke at fortælle noget om de fund, som politiet har gjort i bilen - altså amfetamin, hash og kniv.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk