SIK-træningen i gang igen: Koldere end forventet
Onsdag d. 11-01-2017 kl. 11:11
Af: Ole Tang

- Det var dejligt at se spillerne igen - men det var koldere, end jeg havde forventet, og mine tæer trængte til at komme ind, da vi var færdige.

Fortæller træner Kim Kristensen om årets første samling i Skive IKs divisionstrup, som fandt sted tirsdag eftermiddag på kunstgræsset i Egeris.

Hele A-truppen, undtagen Jesper Henriksen, var til stede - og desuden var der lidt nye ansigter i skikkelse af et par inviterede JS-spillere, Niclas Lindemann og Mads Grubak. Desuden deltog målmand Henrik Lindhard, der spiller i Århus, samt Nicolas Bøgild, der er på klubjagt, og så var der mødt to nye op for at præsentere sig i SIK-regi, nemlig 21-årige Alexander Baun fra Tjørring, samt en kroatisk spiller, 26-årige Ante Babic, som ingen kendte meget til på forhånd.

- Men man blev ikke ked af at se på ham. Han ligner en skarp afslutter og kan vise sig at være en spændende mand, siger Kim Kristensen, der også havde tom af klubbens »egne« med i feltet, Emil Zetterquist og Mikkel Mortensen, hjemvendt fra Holstebro.

- Det var lidt som at få »køer på græs« for første gang. Folk var meget ivrige, og der blev lavet mange fejl. Det var helt, som det skulle være - men som sagt, dejligt at se folk igen.

SIK-truppen træner nu i de kommende uger fire gange ugentligt - tirsdag, onsdag og torsdag og med to træningspas onsdag.

Den første træningskamp kommer onsdag 25. januar - ude mod Viborg FF.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk