To nye butikker på vej i Frederiksgade
Torsdag d. 12-01-2017 kl. 05:45
Af: Joan Thora E. Laurberg

Der har været stille i Frederiksgade syv, siden butikken Holte Modelhobby for to et halvt år siden åbnede på adressen i Skive.

Nu er nye aktiviteter på vej. Udlejer Hans Ulrik Kristensen har udlejet nummer syv, og her skal der fremover være en smørrebrødsforretning og en butik, hvor mobiltelefoner kan blive repareret.

Lokalerne er udlejet fra årsskiftet, og håndværkere arbejder i øjeblikket på at sætte lokalerne i stand og indrette dem med henblik på de fremtidige lejeres erhverv.

Men nummer syv, hvor der endnu tidligere var garnforretning, er ifølge Hans Ulrik Kristensen langt fra det eneste lokale i Frederiksgade, som nye lejere udviser interesse for:

- Der er lige nu en stor interesse for at leje lokaler i Frederiksgade. Jeg har haft fire muligt interesserede oppe at se på den tidligere poolbar, og en anden har reserveret nummer fem i nogle dage. Også tidligere frisørlokaler i den vestlige ende af den del af Frederiksgade, der har status af gågade, kan være på vej til at blive udlejet.

Hans Ulrik Kristensen ejer både erhvervs- og boliglejemål i Frederiksgade. Gennem firmaet HUK A/S udlejer han lokaler flere andre steder i Skive, blandt andet på Holstebrovej, men også i Holstebro by.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk