Nu kommer der varme i Skive Stadion
Torsdag d. 12-01-2017 kl. 11:45
Af: Merete Just

På sit kommende møde ventes kultur- og fritidsudvalget at give 2.610.000 kroner til etablering af banevarme på Skive Stadion.

Det fremgår af dagsordenen for udvalgets næste møde, og banevarmen er nødvendig for at leve op til de nye standarder, som Dansk Boldspil Union (DBU) har til de baner, som fodboldherrerne i 1. division skal spille på.

Fra og med i år skal stadion være udstyret med varmeanlæg under fodboldbanen for at sikre, at den kan bruges på en hvilken som helst kampdag i hele sæsonen.

Skive Kommune har fået dispensation, fordi man endnu ikke har fået installeret et sådant varmeanlæg, når forårssæsonen starter.

Men fordi kultur- og fritidsudvalget ventes at anbefale, at Skive Byråd giver pengene til formålet, kan kommunen rent faktisk dokumentere, at man lægger sig i selen for at opfylde kravene.

En klub, der ikke har varmeanlæg under spillepladsen i sæson 2017/2018, skal fremlægge skriftlig aftale med to stadioner med installeret varmeanlæg, som klubben kan benytte til kampe i 1. division, når vejr- og baneforhold kræver det.

Sådanne aftaler om alternative stadioner for sæsonen 2017/2018 skal i underskrevet og dateret stand indsendes til DBU, så det er på plads, inden SIK-fodboldspillerne tager hul på forårssæsonen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk