Børnetøjsforretning lukker
Onsdag d. 15-02-2017 kl. 15:07
MiniChic med base i Lihme lukker.

- Efter fem fantastiske år med MiniChic er tiden kommet, hvor jeg har været nødt til at træffe et af svære valg, skriver indehaver Maj Sorin-Kristensen i en pressemeddelelse.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at livet som selvstændig, udover at være helt fantastisk, også er meget tidskrævende, og jeg er nået dertil, hvor jeg nu gerne vil prioritere min familie mere, og derfor har vi valgt, at vi lukker MiniChic, lyder hendes begrundelse.

MiniChic har eksisteret som både webshop og fysisk butik siden 2012. Butikken holder til i den gamle skole i Lihme, og konceptet bag projektet var til tilbyde børnetøj og ting til børneværelset, der ikke lige var at finde andre steder.

MiniChic har etableret såkaldte pop-up shops i både Vinderup og Skive, som også lukker.

- Vi har valgt at lukke ned hen over det næste halve år. Så har vi også tid til at få sagt ordentligt farvel til vores kunder, lyder det fra Maj Sorin-Kristensen.

Ophørsudsalget er allerede i gang.

pew
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk