Herning afviser ansvar: Kommunikationsbrist skyld i ishockey-aflysning
Torsdag d. 16-02-2017 kl. 12:40
Af: Joan Thora E. Laurberg

En kommunikationsbrist.

Det er ifølge Herning Blue Fox’ marketingansvarlige Cliff Skov Olesen årsagen til, at de populære ishockeyspillere i aften ikke vil være at finde på skøjtebanen på Posthustorvet i Skive.

- Vi hørte først om det i forgårs, og da var vi nødt til at få sagt, at der kommer ingen fra Blue Fox. Så vi har ikke haft en chance for at få det ind i vores program.

- Vi træner, og vi har et meget stramt program. Vi har slet ikke muligheden for det. Det skal planlægges helt anderledes, siger Cliff Skov Olsen.

Han understreger, at Blue Fox-holdet gerne vil til Skive, og at han allerede er i kontakt med Skive Kommune om muligheden for en ny plan.

- Vi er meget glade for den store interesse, der er udvist os, og vi vil meget gerne spille i Skive. Det skal bare planlægges til det rigtige tidspunkt. Vi har ikke haft nogen chance i den her sag. Jeg har talt med Skive Kommune om at lave et senere arrangement. Det giver bedre mening for os, at vi for eksempel kommer til december, når skøjtebanen åbner igen. Vi vil selvfølgelig også gerne brande os for at øge interessen for ishockey, og forhåbentlig få folk fra Skive til at køre til Herning for at se ishockey.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk