Mere praktisk erfaring til lærerstuderende: Ansættes på skoler
Fredag d. 17-02-2017 kl. 13:17
Fra sommeren 2017 kan nye lærerstuderende afprøve deres viden i praksis, mens de er under uddannelse.

På VIA læreruddannelsen i Skive tilbydes en ny trainee-læreruddannelse, hvor de studerende kombinerer uddannelse med en ansættelse i en folkeskole.

Her bliver de studerende ansat i en skole samtidig med, at de uddanner sig til lærer.

- Det er attraktivt, at de studerende kan opnå ansættelse på en skole, mens de uddanner sig. Det, er jeg sikker på, vil tiltale mange, siger Thomas Thorninger, der er praktikleder på VIA Læreruddannelsen Skive.

Ifølge ham vil trainee-læreruddannelsen sandsynligvis tiltrække studerende med en vis erhvervserfaring fra enten skoler eller andre job.

Trainee-læreruddannelsen er bygget op på samme måde som den almindelige læreruddannelse. Og de færdiguddannede lærere får de samme undervisningskompetencer. Forskellen bliver dagligdagen, hvor de studerende hele tiden kan afprøve deres tillærte viden i praksis på den skole, hvor de bliver ansat.

VIA Læreruddannelsen Skive har på nuværende tidspunkt lavet aftaler om trainee-uddannelsesstillinger med Skive, Viborg, Mors og Thisted kommuner.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk