Efter Øris-farvel: - Ultimativ talentudvikling
Torsdag d. 02-03-2017 kl. 10:03
Af: Brian Laursen

- Nu synes jeg, Skanderborg skal til at stikke piben ind. De siger hele tiden, de er en klub, der udvikler talenter - men den måde, vi her har taget en mand og udviklet ham over tre år for så at sende ham videre til en klub, der spiller Champions League, dét er da det ultimative indenfor talentudvikling ...

Sådan lyder det fra Skive fH’s direktør, Peter Andersen - med et ikke ubetydeligt glimt i øjet - efter veteranen og den tidligere landsholdsspiller Mads Øris Nielsen i aftes blev offentliggjort som Bjerringbro-Silkeborg-spiller med et comeback for den kommende sæson.

Den 35-årige bagspiller er en legende i den midtjyske klub, der gav ham en testimonial i 2014, da alle troede, han havde spillet for klubben for sidste gang. Det førte til et skifte til Skive fH, men pludselig åbnede der sig en mulighed for, at håndboldveteranen kunne vende »hjem« og få en sidste tur i manegen, blandt andet med sin lillebror Nikolaj Øris Nielsen ved sin side.

- Og jeg forstår ham 100 procent, siger Peter Andersen, som mener, eventyret ikke kan slutte bedre.

I BSV lægger man ikke skjul på, at der er en legende, som vender hjem - Mads Øris Nielsen er nemlig tidligere kåret som den mest værdifulde spiller i klubbens historie.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk