Tanker efter aktionærmødet
Fredag d. 03-03-2017 kl. 12:52
Tanker efter aktionærmødet i SparNord d. 28.02.2017:

Generelt meget tamt møde. Indlægsholderne var desværre ikke de bedste til at holde opmærksomheden fanget. Nuvel det er tørt stof, men det behøver vel ikke være monoton oplæsning?

Jeg har været med i flere år, og der er gradvist blevet sparet på traktementet, ned til dette det endnu laveste niveau. Skipperlabskovs smager da godt, og vi fik da alt det kaffe vi ville have – inklusivt 1 småkage pr. mand! Meen lad nu være med at barbere det længere ned. Aktionærerne er jo en væsentlig del af bankens – og de ansattes/direktionens – eksistensgrundlag.

Det var lidt tamt!

Og måske værst af alt, så var der hundekoldt i salen. Det trak mere end acceptabelt, så jeg foreslår til næste gang, at der anvendes lidt af overskuddet – ikke til udbetaling til topledelsens løn - men til at tilkøbe opvarmning af salen! Det kan vel ikke have forbigået jeres opmærksomhed, at adskillige sad med jakker på og var ude og hente overtøjet i garderoben. Det duer altså ikke!

Venlig hilsen

Knud-Erik Gaardsted,

Skoletoften 8, Sevel,

7830 Vinderup
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk