»Rigtige Mænd« på charmetur i Skive: »Giv os nu det løb«
Lørdag d. 04-03-2017 kl. 00:59
Søren Holm, alias »Smeden« fra den populære livsstils-serie Rigtige Mænd besøgte fredag Skive for at fyre lidt op under skibonitterne.

Skive er en af de forholdsvis få kommuner, som har takket nej til at arrangere 2017-udgaven af »Rigtige Mænd-løbet«, men det har produktionsselskabet bag DR-serien ikke tænkt sig at acceptere uden kamp.

Producent Marianne Albeck fra »MakeItBee« havde derfor taget »Smeden« med på charmetur i Skive. Hos Rema 1000 i City Vest kunne man få en snak med Søren Holm, og der blev delt flyers ud om løbet.

»Smeden« mødte blandt andet en anden smed, nemlig 37-årige Michael Pedersen fra Søby Maskinfabrik A/S, og han var noget forbavset over, at rende ind i Søren Holm på sin fredagsindkøbstur.

- Jeg er en stor fan af programmerne, og har faktisk flere gange talt om, at det kunne være spændende at møde Søren, fortæller Michael Pedersen, der betegner sig selv som »kraftigt bygget« og 177 centimeter høj.

Derfor er programmets tema om livsstilsændringer hos granvoksne mænd også gået rent ind.

Søren Holm sagde faktisk til mig, at bare tre gange 20 minutters gåtur om ugen gør en forskel. Programmet har fået mig til at beslutte, at jeg skal finde en måde at motionere mere på, fortæller Michael Pedersen.

Rigtige Mænd-løbet afvikles i mindst 60 kommuner 24. maj og igen til foråret 2018. Dansk Firmaidrætsforbund står for selve løbsafviklingen, men det sker i samarbejde med kommunerne og lokale idrætsforeninger, som skal stille med frivillige og til gengæld får del i løbsindtægterne.

Ifølge Marianne Albeck koster det ikke kommunerne noget at være løbsværter.

Tv-serien om Rigtige Mænd, som MakeItBee producerer i samarbejde med DR Livsstil, har i perioder haft over en million seere.

tj
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk