Oddense op - Stoholm må vente
Lørdag d. 04-03-2017 kl. 15:54
Af: Ole Tang

Et par lokale hold var i afgørende kampe lørdag eftermiddag - og glæde og jubel var der i Oddense Hus, hvor det suveræne kvindelige tophold fra 3. division, Oddense/Otting UGF, spillede sig til en plads i 2. division i næste sæson.

Sejren over forfølgerne fra Hammel siger alt - 31-13 vandt Salling-boerne, og dermed er Hammel stadig det eneste hold i denne sæson, som har taget point for oprykkerne.

O/O’erne sad bundsolidt på tingene foran en fin fyldt hal - føringen efter 7 minutter var på 5-0, og spænding så man i vejviseren efter.

Oprykkerne har været tre sæsoner i 3. division, før den tid i Jyllandsserien, men klubben har i »gamle dage« tidligere været på 3. niveau i dansk kvindehåndbold.

Stoholm kunne have taget et meget stort skridt mod mændenes 1. division, men en uheldig slutfase betød, at holdet kun fik 27-27 mod Skjern.

Stoholm førte med 25-21 - og Skjern udlignede i allersidste sekund på en returbold.

Forinden havde veteran Per Ryberg potentielt fået sin resterende sæson ødelagt af et barsk slag på næsen, som betød en tur på Herning Sygehus. Næsen er formentlig brækket, og en hjernerystelse lignede noget, der kunne lægges oveni.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk