Masseslagsmål på diskotek i Skive
Mandag d. 06-03-2017 kl. 09:47
Af: Thue Grum-Schwensen

Omkring 20 gæster kom op at slås på diskotek Zwei Grosse Bierbar i Skive natten mellem lørdag og søndag, oplyser lokalpolitiet i Skive.

Først bortviste dørvogterne to personer, som skulle have anstiftet slagsmål på diskoteket. Det fik åbenbart gemytterne i kog. I hvert fald udviklede det sig derefter til et slagsmål med omkring 20 deltagere.

Derfor måtte dørvogterne tilkalde politiet, som fik anmeldelsen klokken 01.49 natten til søndag.

Den lokale patrulje i Skive kom til stedet og fik dæmpet gemytterne, men det var ifølge politiet nødvendigt at anholde to personer, som begge er sigtet for vold.

Den første er en 23-årig mand fra Viby ved Aarhus, som havde slået bunden af et champagneglas i plastik, og derefter havde brugt det til at stikke med. Derved havde en 22-årig mand fra Aars fået en lang flænge i hovedbunden.

Den anden anholdte havde kun brugt håndkraft i form af sine knyttede næver. Det var en 23-årig sallingbo fra Vestsalling, der derfor også blev anholdt. Han skulle have slået en anden mand fra Aars, en på 21 år, med et knytnæveslag.

Begge anholdte kom med en tur på politistationen i Skive, hvor de blev afhørt og begge sigtet for vold. Desuden blev de to forment adgang til Zwei Grosse Bierbar i Skive i to år.

De to, der oprindelig blev bortvist, er heller ikke velkomne på stedet i de kommende to år.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk