Michelin-stjerne giver fulde huse
Fredag d. 17-03-2017 kl. 16:34
Af: Pauli Vendelbo

For mindre end en måned siden fik restaurant Domestic i Aarhus med Skive-drengene Christian Neve og Christoffer Norton blandt drivkræfterne en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

Og den anerkendelse blev et startskud til en helt anden hverdag på restauranten i Mejlgade.

- Lige inden, vi fik stjernen, havde vi siddet og snakket om, at vi ikke skulle bruge for mange penge på forskellige ting, og vi havde et stramt budget. Og nu har vi fuldt hus hver dag, og flere er på venteliste, så det er en kæmpe omvæltning, siger Christoffer Norton, der er chefkok i restauranten.

Fulde huse og ventelister har blandt andet betydet, at personalestaben er blevet udvidet med tre personer. Det har været nødvendigt for at kunne følge med.

Det er både en kok, en kokkeelev og en tjener, der er kommet til.

De mange gæster kommer fra både Danmark og udlandet, og der har også været en klar tendens til, at flere selskaber nu søger mod restauranten.

- Vi har i hvert fald to selskaber om dagen i øjeblikket, og det gør, at vi kører på pumperne, men vi nyder også, at der er fuld gas på, siger Christoffer Norton.

Selv om Domestic nu figurerer i Michelin-guiden, så forventer Christoffer Norton dog, at det store pres vil stilne lidt af. I hvert fald i hverdagene.

- Vi lever lidt på nyheden lige nu, og der vil komme dage, hvor der ikke vil være lige så meget at lave. Men jeg tror, at weekenderne vil være fuldt booket op i lang tid fremover, lyder det fra Christoffer Norton.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk