800 mennesker til torvedag i Durup
Søndag d. 19-03-2017 kl. 10:05
Af: Turit Skovborg

Gratis kagemand og kaffe, en stor konkurrence, pølsevogn og masser af udstillere. Det var det, der skulle lokke folk til torvet ved Center Salling i Durup, hvor Marianne Filtenborg, indehaver af Center Salling, arrangerede årets første torvedag.

Og ideen var god nok, for omkring 800 mennesker kiggede forbi i løbet af lørdag for- og eftermiddag. Marianne Filtenborg havde håbet på et par hundrede mere, men er stadig tilfreds med den opbakning, hun og resten af de forretningsdrivende fik.

Udstillerne ved torvedagen spændte bredt fra blomsterdekoratør over isenkram og computer til både modetøj, erhvervsbeklædning og cremer. Også hos Kulturperlen Salling var der åbent, så folk kunne kigge ind i det arbejdende værksted.

Marianne Filtenborg har planer om flere torvedage hen over de næste måneder, og når sommervarmen kommer, er der også musik på torvet.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk