Købmand frustreret over fire måneder lang lukning af kryds
Mandag d. 20-03-2017 kl. 14:33
Af: Jens Kristensen

Selvfølgelig skal kloakker moderniseres, men behøver man at lukket et kryds i op mod fire måneder for det?

Det spørgsmål stiller Ronni Haaning, chef for Rema 1000-butikken på hjørnet af Brårupvej og Egerisvej i Skive.

Skive Vand har arbejdet i området i flere år med modernisering af kloak på en måde, der gør, at oversvømmelse med kloakvand undgås.

På torsdag bliver krydset mellem Brårupvej, Egerisvej og Thorsvej lukket. Det skal efter planen være lukket til den 15. juli. Lukningen kommer til at betyde, at Rema 1000 på hjørnet i perioden mister gennemkørende trafik.

- Hvis de havde lukket krydset i 14 dage, ville det være til at se sig ud af det. Det er svært for mig at forstå, at man skal bruge næsten fire måneder på at lægge ny kloak i et kryds, og for os er det ikke så godt, fordi vi er meget afhængig af trafikken forbi butikken, siger Ronni Haaning.

Rema 1000-butikken på hjørnet har cirka 1.500 ekspeditioner dagligt. De fleste kunder kommer til butikken i bil.

Hos Skive Vand ved man, at den kommende lukning af krydset vil give besvær for Rema 1000. Skive Vand har gjort det, virksomheden kan, for at genere butik og kunder mindst muligt.

Men krydset er et knudepunkt, når det gælder ledninger i jorden.

- Det er et kompliceret område at grave i, og trafikken kan ikke køre tæt op ad udgravningen af sikkerhedshensyn. Der skal være et sikkerhedsbælte mellem udgravningen og den kørende trafik, oplyser Erik Hansen, ingeniør hos Skive Vand.

Skive Vand har aftale med Rema 1000, at der opsættes skilte med henvisning til butikken under arbejdet. Skive Kommune har tilladt varetilkørsel til butikken fra Egerisvej under vejarbejdet.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk