Borgmesteren sagde tillykke til oprykkerne
Mandag d. 20-03-2017 kl. 11:08
Af: Ole Tang

Blandt gratulanterne i Klarup-Hallen var Viborg-borgmester Torsten Nielsen fra Sparkær, som sammen med fru Lene havde taget turen til det nordjyske for at se Stoholm.

Borgmesterens »bagage« fyldte godt op i bussen, for i tilfælde af Stoholm-sejr/uafgjort, medbragte han nemlig 40 flasker vin, pakket 2 og 2 - således, at der var kommunal vingave til samtlige spillere, holdledere, trænere med videre.

Med lidt møje og besvær fik Torsten Nielsen også fat i en mikrofon, da sejren var i hus - og fik dysset de glade fans og spillere så meget ned, at han kunne sige tillykke.

- Det var jo nærmest en »finale« værdig - bagud i starten, med igen fra 7-7, og I viste over hele kampen, at I var de rette vindere. Men vi fik både spænding og medrivende håndbold, inden »eventyret« var til ende, sagde borgmesteren, der er en regelmæssig tilskuer i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

- Rent kommunalt er vi stolte af, at kommunens tredjestørste by er hjemmebane for det nu højest rangerede herrehold, sagde Torsten Nielsen.

- Jeg har aldrig selv spillet håndbold. Det har været fodbold, men jeg kan vældig godt lide at følge spillet som tilskuer - og jeg har mange kasketter - både som borgmester, som medlem af erhvervsklubben omkring Stoholm IF og som menig fjandbo, slutter Torsten Nielsen
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk