Tre lokale vinderhold ved Hancock Cup
Søndag d. 16-04-2017 kl. 19:56
Af: Ole Tang

Den 33.udgave af Skive fHs Hancock Cup kom til vejs ende søndag - med afsluttende A- og B-finalerne i Skive-Hallerne.

175 hold dystede om hæder, ære og pokaler, og da det sidste kast var kastet, da kunne den arrangerende klub glæde sig over vinderhold hos U10 drenge, og U12 piger - mens det lykkedes for Nr. Søby IF at vinde U12 drengenes A-finale - og det selv om modstanderne fra Aars i den ordinære turnering har spillet et niveau højere end Søby-fyrene.

Arrangørerne kunne se tilbage på en velafviklet turnering, hvor »drilleriet« var lørdagens dagsregn. Den endte med at sende dråber/vand ind gennem tagene i Oddense Hus og i Aakjær-Skolens hal, således at der måtte tænkes kreativt for at få kampene afviklet.

Skive fH havde yderligere to hold i A-finaler, men de endte som tabere, nemlig U14 piger og U16 drenge, hvor Skive fH II spillede sig i finalen, mens førsteholdet var slået ud forinden. Bedst på årgangen var dog drengene fra Aars.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk