Kommune ser på chikanesag fra Nr. Søby
Torsdag d. 20-04-2017 kl. 11:09
Af: Pauli Vendelbo

Lokalpolitiet i Skive bekræfter, at der er kommet en anmeldelse om chikane, fordi en mand har råbt efter cyklende skolebørn i Nr. Søby.

Og politiet har allerede handlet på sagen, men politiet har vurderet, at det ikke er en sag for dem, men derimod for kommunen.

- Han har ikke gjort noget ulovligt som sådan, men han har brug for at få noget hjælp. Vi har ikke vurderet, at manden skal indlægges, så vi har taget kontakt til kommunen, som nu vil tage sig af sagen, siger politikommissær Lars Mikkelsen.

Hos Skive Kommune kan sundhedschef Trine Brøcker ikke sige noget om konkrete sager, men hun kan fortælle, hvad kommunen gør generelt i de her sager.

- Vi tager det selvfølgelig meget alvorligt, når vi får en henvendelse fra politiet, og i første omgang sender vi en opsøgende medarbejder ud til personen, så vi kan få styr på, hvad der er op og ned. Vurderer vi på baggrund af de opsøgende samtaler, at der er baggrund for at oprette en sag, skal vi først lave en udredning og derefter en handleplan, inden en egentlig bevilling om støtte kan gives, siger Trine Brøcker.

Hun understreger, at det ikke er alle, der har lyst til at få støtte, og i de tilfælde vil samtaler være fremgangsmåden.

Hvis en person chikanerer andre, vil det typisk være op til kommunen at foretage de nødvendige foranstaltninger.

- Vi reagerer selvfølgelig, hvis der sker noget ulovligt, men det hjælper ikke noget at give ham en bøde eller andet. Han skal have hjælp, og derfor er det kommunen, der skal indover, siger Lars Mikkelsen, Lokalpolitiet i Skive.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk