Kvinde stod ansigt til ansigt med en tyv i sin stue
Fredag d. 21-04-2017 kl. 11:07
Af: Thue Grum-Schwensen

Da en 29-årige kvinde trådte ind i sin egen stue i sin lejlighed i Asylgade i Skive torsdag eftermiddag kort efter klokken 16, stod hun pludselig ansigt til ansigt med en fremmed og engelsktalende mand.

Han spurgte om et eller andet med et kontor (office), men hun får ham smidt ud.

Efterfølgende kunne hun konstatere, at der er forsvundet smykker, og at hendes mobiltelefon var blevet flyttet, men den har han ikke fået med sig.

Den ukendte mand og formodede indbrudstyv beskrives som 20-30 år, sydeuropæisk udseende, 165-170 centimeter høj, spinkel, hvid hudfarve og kort sort hår.

Han var iført en blå dunjakke og formentlig cowboy-bukser.

- Hvis nogen har tip om en mand af det udseende, hører vi gerne, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Ifølge ham fremgår det ikke helt, om kvinden uventet er kommet hjem eller er trådt ind i stuen fra et andet rum. Men i hvert fald befandt der sig en mand i stuen, der ikke skulle være der. Og altså en formodet tyv.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk