Johnny han var lige ved at ...
Fredag d. 28-04-2017 kl. 12:45
Ja, socialdemokraten Johnny Kent Knudsen var lige ved at støtte mit forslag om at gøre hverdagen for diabetikere i Skive Kommune meget bedre, men modet svigtede desværre. Johnny, jeg har stor respekt for dit menneskesyn. Mit indtryk af dig gennem årerne er, at vi på flere områder i det sociale system ser ens på sagerne.

Men jeg blev utrolig skuffet over, at du (de andre i udvalget ville heller ikke) ikke ville gå imod forvaltningen og gøre lige som bl.a. Aarhus Kommune m.fl. Nemlig at gøre hverdagen bedre for diabetes-patienterne. Tænk hvor bedre en hverdag bl.a. børn ville have haft det, allerede nu.

Fordi jeg skriver dette læserbrev er, at når jeg læser dit læserbrev (Johnnys plan) i Skive Folkeblad onsdag den 26. april, så er der langt fra fine valgtaler til virkeligheden i et udvalg, det kræver sin mand. Jeg håber for dig, at du vil få et godt valg.

Der skal handling bag de mange fine ord, men det kræver som sagt sin mand.

De bedste hilsner

Erik Mortensen,

medlem af byrådet

i Skive Kommune,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk