Radio Skive
Tirsdag d. 16-05-2017 kl. 10:45
Hvis man ikke kan dømmes ved domstolen, så kan man i Radio Skive få frataget sin retssikkerhed og dømmes af folkestemningen.

Sådan må en uskyldig hundeejer givetvis tænke, efter Radio Skive den seneste uge har bragt usandheder om, hvordan han har passet sin hund.

Tirsdag i uge 19 skiftede Radio Skive et facebook med en efterlysning af en stjålet hund ud med en række løgnagtige påstande, der skal retfærdiggøre dyreværnsaktivisters tyveri af hunden. Påstande, der strider imod alle politiets hidtidige udmeldinger.

Radio Skive har overfor ejeren, efter denne kritiserede deres opslag, forsvaret sig med, at de bare har bragt begge sider af sagen.

Dette er ikke korrekt, Radio Skive bragte først den konklusion, som politiet i samarbejde med embedsdyrlægen har lavet på sagen, det burde overflødiggøre disse groteske beskyldninger imod en uskyldig mand.

Radio Skive burde i fremtiden overveje at anvende en uddannet journalist til sådanne historier i stedet for selv at lege det, for det klæder ikke stationen at behandle mennesker sådan.

Dennis Poulsen,

Thinggade 16, 1.th,

7800 Skive
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk