Miraklernes tid er forbi
Søndag d. 21-05-2017 kl. 15:36
Af: Brian Laursen

På trods af en rigtig fin anden halvleg, så smed Skive IK søndag - formentlig - muligheden for at få en opspilskamp om en plads i Superligaen. Det skete med et nederlag på 2-3 hjemme mod Nykøbing FC - og som resultat af en første halvleg var det dybeste af Helvede.

Da både Roskilde og Helsingør samtidig gjorde deres pligt og vandt, sank SIK ned på rækkens femteplads, så der er tre resultater, der skal flaske sig i sidste spillerunde, før sæsonen ender så lykkeligt, som det så ud for fire uger siden.

Miraklernes tid ser dog ud til at være forbi.

NFC’erne udnyttede iskoldt tre defensive fejl inden pausen. Det var et rædsomt syn, men trods alt blev der sagt farvel til hjemmepublikummet med en mere stålsat indsats i anden halvleg. Frederik Brandhof reducerede og det samme gjorde Mathias Pedersen, og med mere end en halv time tilbage, smagte det lidt af et comeback til historiebøgerne.

Men NFC fik standset blødningen og hindrede de helt store SIK-muligheder til slutfløjtet.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Seneste annoncer fra Loppen

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk