Lokalt vvs-firma er gået konkurs
Tirsdag d. 23-05-2017 kl. 08:35
Af: Turit Skovborg

Det 48 år gamle vvs-firma Thorvald Amstrup A/S i Skive er gået konkurs.

Det oplyser advokat Lars Kopp, Advokathuset i Skive, som er kurator på konkursboet.

Thorvald Amstrup A/S, der indtil konkursen var ejet af Thorvald Amstrups søn, Svend Erik Amstrup, gennem et holdingselskab, kunne ifølge Lars Kopp i sidste ende ikke betale de cirka 15 ansatte - heriblandt lokale folk - deres løn, og derfor indgav virksomheden selv en konkursbegæring den 15. maj.

- Firmaet arbejdede mest på Sjælland, og et par større entrepriser i København ser ud til at være slået fejl. Der er oparbejdet et større underskud på entrepriserne, og så er virksomheden kommet i likviditetsmangel, siger Lars Kopp og uddyber, at underskuddet er kommet ved, at opgavernes faktiske pris er oversteget den pris, Thorvald Amstrup A/S havde sat i sine bud på opgaverne.

Han har endnu ikke oversigt over aktiverne i konkursboet, og om nogle uafsluttede opgaver skal gøres færdig inden for konkursboet eller ej.

Lars Kopp forklarer, at der i sådan en slags håndværksfirma sjældent er et voldsomt stort varelager, fordi varerne ofte bliver bestilt og leveret direkte på den enkelte byggeplads.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk