Politiet jagtede narkopåvirket bilist gennem Skive
Onsdag d. 24-05-2017 kl. 20:17
Af: Peter Andersen

Cykelstier og rødt lys spillede ingen rolle for en 21-årig hash-påvirket bilist, der onsdag morgen forsøgte at flygte i bil fra politiet.

Det skete klokken 9.25, da en patruljebil fra Midt- og Vestjyllands Politi fattede mistanke til en rød VW Passat, som betjentene gerne ville have til at holde ind til siden på Søndergade i Skive.

Den 21-årige fører stoppede dog ikke, men forsøgte i stedet at stikke af.

Det skriver TV MidtVest

Politipatruljen forfulgte derfor den flygtende bil, og det udartede til en lang biljagt gennem Skive by.

- Han var over en lang strækning oppe at køre på en cykelsti, han kørte over for rødt, han svingede til højre, hvor det var forbudt, han kørte for hurtigt, siger Jens Claumarch, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV MidtVest

Da patruljen langt om længe fik stoppet bilen, kom årsagen frem til, at den 21-årige fører, der ifølge politiet er af anden etnisk herkomst, forsøgte at stikke af.

Ifølge politiets narkotest var han påvirket af hash, og ikke nok med det, så var der 500 gram hash i bilen. Det er en mængde, der på gaden har en værdi af 20.000 kr.

Politiet beslaglagde den røde VW Passat og ransagede desuden mandens adresse i Skive. Han havde dog ikke flere euforiserende stoffer i sit hjem.

Han kan nu se frem til et efterspil i form af en kæmpebøde, oplyser tv-stationen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk