Forretning sat til salg: Ejer af vinforretning stopper
Onsdag d. 24-05-2017 kl. 10:08
Det er snart fem år, siden Jeanne Søgaard overtog forretningen Wøldiche Vine og åbnede butikken på Marius Jensens Vej.

Nu er det slut. Den 1. juli stopper Jeanne Søgaard med forretningsdriften.

- Det er en rigtig trist og ærgerlig beslutning, som jeg har måttet træffe. Men jeg synes ikke, at udbyttet står mål med de mange, lange arbejdsdage. Det er samtidig et meget fysisk krævende arbejde, og sammen med de lange arbejdsdage, som ofte er blevet afsluttet med sene aftenarrangementer, synes jeg desværre, at jeg får et for lille økonomisk udbytte med hjem, siger Jeanne Søgaaard.

Hun arbejdede i mange år med iværksætteri og har været erhvervschef hos Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, SET. Inden da arbejdede Jeanne Søgaard, som privat bor i Skive, hos Salling Udviklingsråd.

Mange forskellige arrangementer har Jeanne Søgaard søsat, efter hun overtog vin- og delikatesseforretningen, som tidligere havde adresse på Elskjærbakken og i 1989 blev etableret af lokale Solveig Wøldiche.

Om lukningen siger Jeanne Søgaard yderligere:

- Konkurrencesituationen er også i denne branche benhård med et større og større pres fra nethandlen. Konkurrenterne er mange og dygtige, og vintilbuddene fra en lang række forskellige udbydere er mange.

- Det har været en fantastisk tid, hvor jeg har lært så utrolig meget. Det har været en tid med både succes og ”ommere”. En af de største succeser er Jeanne D’Arc Vinklubben, som i dag har 188 lokale kvindelige medlemmer. Jeg har kunnet invitere til et stort antal events, og jeg har haft en række stabile erhvervskunder og private. Men det har bare ikke været nok. Dog tror jeg, at der er lagt et godt fundament, så hvis nogen skulle have lyst til at drive butikken, webshoppen og vinklubben videre, så er jeg parat til en snak om det, siger Jeanne Søgaard.

Hun tilføjer:

- Jeg har gennem årene ofte fået spørgsmålet, om jeg har fortrudt at springe ud i det og blive selvstændig. Hertil kan jeg svare klart: Nej! Det har været en kæmpe oplevelse fyldt med et utal af udfordringer og mange herlige oplevelser. Desuden kan jeg lide at bestemme selv og træffe vigtige beslutninger. Jeg kan bestemt sige til andre, der overvejer at blive selvstændig: Prøv det, men du skal have is i maven og være indstillet på lange arbejdsdage.

Jeanne Søgaard er nu i gang med at søge arbejde og er parat til at prøve nye veje. Om sit farvel til vinverdenen siger hun:

- Jeg glæder mig til at få mere tid sammen med familien, ikke mindst i juletiden. Om jeg på sigt atter bliver selvstændig, det må tiden vise.

joan
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk