Hvor gemmer alle de potentielle kandidater sig?
Mandag d. 12-06-2017 kl. 11:56
I LA Skive har vi desværre det samme problem, som de fleste andre politiske partier i Skive har; Nemlig at det er svært at finde kandidater, og få folk til at engagere sig politisk.

Som liberale ønsker vi bestemt ikke at tvinge nogen til noget. Men vi kunne rigtigt godt tænke os, at flere ville engagere sig lokalpolitisk – Det er sundt for både vores kommune og for demokratiet. Lokalpolitik er meget mere end anlægs-og kulturprojekter. Det er en måde hvorpå man har mulighed for at komme helt tæt på og med i beslutningsprocesserne omkring kommunens økonomi, kernevelfærd, samt andre vigtige prioriteringer som vedkommer os alle.

I Liberal Alliance tager vi gerne imod flere kandidater som ønsker at opstille til kommunalvalget i November – Men vi lukker for opstillinger i August. Er du en liberal ildsjæl som brænder for vækst, afbureaukratisering, flere offentlige opgaver i udbud, stop for forringende besparelser på vores fælles kernevelfærd, samt skattelettelser for resten af pengene? Så er du nok den vi søger!

Vi glæder os til et spændende valg, hvor vi satser på pæn fremgang for Liberal Alliance.

Venlige liberale hilsner,

Rune Leth Svenninggaard og Jannie Leth Christensen

kommunalvalgskandidater for Liberal Alliance Skive,

Skolevej 3

7840 Højslev
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk