Vilde med blomster
Søndag d. 18-06-2017 kl. 12:31
Af: Hanne Skibsted

I dag, søndag, har alle, der elsker vilde blomster, mulighed for at få lære mere om dem, når der flere steder på Skive-egnen holdes arrangementer i forbindelse med »De Vilde Blomsters Dag«.

Og der blev leet, dystet på viden om blomster og smagt på flere af dem til et af de tidlige arrangementer, som gik i gang midt på formiddagen ved Mønsted Kalkgruber.

Her mødte en 10 stykker op og fik for eksempel en fin lakridssmag i munden, da de tyggede på sødskærm eller spansk kørvel, og også kom til at snakke om, at den er god i snaps.

Turleder her var Arne Friis Hansen, som tog botanikinteresserede med på en tur i kalkoverdrevet, hvor der lige nu også står i hundredvis af orkideerne skov-hullæbe.

Også ved Resen Bæk ved Kongenshus Hede var der et arrangement søndag formiddag, mens eftermiddagen byder på en tur til de vilde blomster ved Hostrup Strand.

Hanne Skibsted
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk