Ekstremløber kom for sent af sted - var låst inde på sit værelse
Mandag d. 19-06-2017 kl. 13:55
Af: Ole Tang

Ekstremløber Henning Bechmann fra Stoholm var på farten såvel lørdag som søndag - men han fik »kun« tilbagelagt 100 km over de to etaper af sit sommertogt - og det var ca. 30 km mindre end ønsket.

- Det skyldtes, at jeg var låst inde, da jeg skulle forlade mit logi lørdag morgen. Jeg var på et lille pensionat, og aftalen var, at jeg selv skulle låse mig ud, men der var ingen nøgle, og der var gitter for vinduerne og alt var låst. Jeg ville gerne af sted fra morgenen af - for at få afviklet så mange kilometer som muligt, før varmen sætter ind - men jeg var slet og ret fanget, fortæller han.

Det tog en masse tid og en masse frustration at »slippe ud« - og dernæst kom, at jeg igen blev ramt af dårlig skiltning, så lørdag var helt igennem en dårlig dag, hvor jeg kun kom halvvejen af det ønskede, og hvor det blev klart, at jeg ikke som planlagt kan nå til Rom på onsdag.

- Her og nu overvejer jeg seriøst, om jeg skal slutte turen i Siena, eller jeg skal ud i at bruge en dag ekstra. Søndag gik til gengæld godt, og jeg kom godt 63 km fra Lucca til Coiano - og har i alt tilbagelagt godt 740 km - men dermed er der også en fjerdedel af turen tilbage - og det når jeg ikke til torsdag, erkender han.

- Rent fysisk er tingene ok - men det slider, at jeg fortsat skal bruge kræfter på selve skiltningen, og at jeg har nogle oplevelser som i lørdags. Nu vil jeg bruge mandagen til at overveje min situation, siger han.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk