Hjemmeplejen Limfjord
Onsdag d. 28-06-2017 kl. 12:56
Med udgangspunkt i læserbrev onsdag den 21. juni fra Karin Nielsen, Hjemmeplejen Limfjord, har jeg som medlem af Social- og ældreudvalget i Skive Kommune følgende kommentar:

Det er min klare opfattelse, at Hjemmeplejen Limfjord har krav på at fortsætte, indtil voldgiften har talt, sådan læser jeg kontrakten. Det er ikke noget nyt for mig.

Jeg har flere gange på udvalgsmøder fremkommet med samme holdning.

Jeg håber ikke, at Skive Kommune ad snørklede juridiske veje eller juridiske spidsfindigheder prøver at slippe for det. Eller man kunne forstille sig, at kommunen »lovligt« vil prøve at køre en modstander ned, rent økonomisk. Ved f.eks. at komme med store økonomiske forslag om hvordan voldgiften skal foregå.

Med denne udmelding frasiger jeg ikke min deltagelse i udvalgets medvirken, da beslutningen om at stoppe samarbejdet med Hjemmeplejen Limfjorden blev taget. Men jeg forlanger bare, at Hjemmeplejen Limfjorden får en retfærdig behandling, det fornemmer jeg er ved at skride.

Jeg vil heller ikke undlade at fortælle, at efter udvalgets beslutning er jeg kommet i besiddelse af oplysninger, der i den grad for mig sætter spørgsmålstegn ved det retfærdige i den beslutning, der er truffet. Disse oplysninger har jeg også sagt på udvalgsmøder.

Det er ikke oplysninger, jeg har fået gennem Skive Kommune, men af tredjemand, som simpelthen ikke forstår, hvordan det i den grad kan lade sig gøre, at man fakturerer så meget forkert, at det skulle ende med en opsigelse af kontrakten.

For som vedkommende sagde, er der fejl, så kan det lige så meget skyldes Skive Kommune. Vedkommende nævnte f.eks. langsommelig visitering, som kunne være en årsag.

Men under alle omstændigheder så kører voldgiften og behandl nu en samarbejdspartner ordentlig. Og husk, det er jo ikke kvaliteten af det arbejde, der er udført, som er årsag til, der nu kører en voldgiftsag.

De bedste hilsner

Erik Mortensen,

medlem af Social- og

ældreudvalget

i Skive Kommune,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk