Vred kunde skabte røre: Slog bule i mekanikerens bil
Tirsdag d. 11-07-2017 kl. 10:10
Af: Thue Grum-Schwensen

Søndag aften stillede en kunde i kiosken hos en mekaniker på Resenvej i Skive, hvor der også er tankstation og kiosk. Kunden henvendte sig i kiosken klokken 20.15 og forlangte sin bil repareret. Kileremmen skulle repareres. Han fik at vide, han måtte komme igen næste dag.

Da den første mekaniker mødte på arbejde klokken 04.50, stod kunden der allerede. Mekanikeren forklarede, at han havde andre opgaver, men han gik med til at låne den pågældende noget værktøj, så han selv kunne reparere bilen.

Efterfølgende udspandt der sig en diskussion, da værktøjet skulle leveres tilbage igen. Værktøjet blev givet tilbage, men inden havde den utilfredse og vrede kunde slået i fronthjelmen på mekanikerens egen bil, så der kom en bule.

Desuden viste det sig, at der også - i løbet af natten - havde været forsøg på indbrud i og muligvis brugstyveri af en VW Passat, der stod parkeret ved værkstedet. Masser af ridser og buler og ledninger, der styrer dørene, er klippet over.

- Vi ved ikke med sikkerhed, om det sidste også er den samme gerningsmand, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Men politiet har i hvert fald registreringsnummeret på den vrede kundes bil, og han vil blive kontaktet.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk